keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Peittojenulkoilutusmeikki

Voisko näitä keskellä viikkoa olevia vapaapäiviä olla vähän enemmänkin? Loppiaisen ainoa homma oli lakanoiden vaihto ja blogihommien tekeminen, ja kas vain, yhdistyivätpä nämäkin. Mun oli tarkoitus lähteä ulos leikkimään valokuvaajaa, mutta jumahdinkin meikkausasemalle. Tuli sellainen fiilis, että vois kokeilla jotain uutta, ja uuttahan täällä riittää. Hankin NYXin Be Fierce -meikkipaletin tuossa jonkin aikaa sitten, enkä vieläkään ollut tehnyt sillä mitään meikkejä. Hoplaa, nyt sekin paletti on korkattu, ja peittojen pudistelu tuli hoidettua huollitellusti meikattuna. Batman-housuissa. :D

Luonnollisimman näköinen versio
Wohoo, kuinka aurinko paistoi! :D

Ylläoleva versio on melkolailla kouluunmenotasoa, eikä siinä jotenkaan ole ytyä. Koska olen tunnetusti hirmu fiksu, kokeilin molempiin silmiin eriväristä sisärajausta. Valkoinen toki suurentaa silmää, mutta tykkäsin kuitenkin enemmän tuosta mustasta. Räväkämpi parempi ^__^




Käytetyt tuotteet:

Silmät:

NYX Be Fierce -paletti
Dior Pink May -paletin keskimmäinen nappi
Urban Decayn Primer Potion - luomivärinpohjustaja
Grimas 101 musta luomiväri - rajaukseen
Grimas Cleansing Lotion - rajaukseen
Max Factor Masterpiece - ripsiväri
Wet'n'Wildin iänvanha luumunruskea luomiväri kulmiin
Isadora Inliner Kajal musta
Lumene Mineral Eyeliner 5 Metsänvihreä
Lumene Mineral Eyeliner 7 Lumivalkoinen

Huulet:

Lumenen silmämeikinpohjustaja
Isadora Color Shock 54 Cabaret Red
Grimas 7-04 Lipstick Pearl Pure


Kasvot:

Lumene Kosteuttava meikkivoide sävy 0
Lumene Luminous Matt -puuteri, sävy 0
LumeneDark Under Eye Concealer (ei näy kuvassa)
NYX Be Fierce -paletin poskipuna (ei näy kuvassa)


Onneksi otin tämän erittäin havainnollistavan kuvan, jotta voin esimerkillisesti kertoa käyttämäni värit! Ohoi, älyn riemuvoittoja taas.. Siveltimen osoittamaa vaaleanruskeaa on lähes koko luomella. Viistosti alaoikealla olevaa vaaleaa shimmeristä hopeanvaaleaa on aivan silmän sisänurkassa. Tummanvihreää on muun vihreän joukossa tummenamassa, ja yläoikealla olevaa vaaleahkoa vihreää on kaikkialla, missä näet vihreää tässä meikissä. Miksei näillä napeilla ole nimiä... mä nimeän nää kohta itse. Diorin Pink Mayn keskimmäistä on taas kulmaluulla, tässä NYXissä ei oikein ollut sopivaa ja tarpeeksi vaaleaa sävyä.

Tämä meikki oli kyllä todella mieluinen ^__^


Alkuun en edes aikonut tehdä huulille mitään, mutta päätin sitten kuitenkin kokeilla uutta Isadoran huulilakkaa. (Mikä tälle on oikea suomenkielinen vastine?) Huulilla siis Isadoran Color Shock Glossy Lip Stain sävyssä 54 Cabaret Red sekä Grimasin 7-04 Lipstick Pearl Pure, joka on hopeanhohtoinen valkoinen huulipuna napissa. Höpötän näistä lisää myöhemmin, meille on tässä kuussa tulossa Grimasin koulutuskin ^__^


En ehkä voi enää ikinä kutsua ombre-juttuja oikealla nimellään, koska HOMBRE! Myönnän nauraneeni tälle ihan liikaa. :D No mutta, näin siis tein nämä hombrehuulet:

1. Levitin piskuisen tipan Lumenen silmämeikinpohjustajaa huulille. Make the sparrow face.

2. Suhrin holtittomasti Isadoran huulilakkaa huulien keskiosaan. Tuli mieleen Halloweenin tekoverellä sotkemiset, tämä on ihanan brutaalin näköinen :D

3. Häivyttelin taputtelemalla sormin. Siistimmät tapaukset voisivat käyttää sivellintäkin.

4. Otin Grimasin huulipunaa spaattelilla, pehmensin sitä pyörittelemällä vähän siveltimellä ja levitin ensin aivan huulten ulkoreunoihin, jotta ne pysyisivät mahdollisimman vaaleina. Sitten häivyttelin siveltimellä rajakohtaa, ja lopuksi lisäsin aivan huulten keskelle pikkiriikkisen lisää huulilakkaa. Voilà!


Ja oh, mikä harvinaisuus, oman naaman kuva blogissa! Meikkikokonaisuus taitaa kuitenkin välittyä paremmin näin. :) En lupaa vierailla kovin usein tällä epämukavuusalueella.

4 kommenttia:

  1. Mä oon aina tienny et tarviit jotku tosi hienot ja epämukavat postinhakukengät, mutta että peittojenulkoilutusmeikki... Anna mun kaikki kestää...:D Mut hieno meikki ja sopii sulle hirmu hyvin! Meinasin järkyttyä ku et näytä Kalkkilaivan kapteenilta tuos tokassa kuvassa...;)

    Supe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos ^__^ Vessanpesumanikyyriä odotellessa :D Mun täytyy vissii ruveta lutraamaan itseruskettavia, että loppuu tää lakananvaaleus... not.

      Poista
  2. Oi ihan älyttömän kiva tää meikki! (:

    VastaaPoista

Kirjota mulle, beibi! :D